Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10e (G970F) UV (Рідкий клей) (4464)

  • Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10e (G970F) UV (Рідкий клей) (4464)
  • Виробник: Nano Optics
  • Артикул: 4464
  • Наявність: Закінчився
  • 199.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10e (G970F) UV (Рідкий клей) (4464)

      Сьогодні, на ринку мобільних аксесуарів представлено велику кількість найменувань захисних скла без рамок. При виборі телефону, власник вирішує, який варіант для нього відповідний. Приміром, якщо у гаджета є закруглення по краю екрана, то класичне захисне скло не покриє його. Близько 2-3мм монітора залишаться незахищеними. В даному випадку наклеїти так зване 2, 5D Full Cover захисне рішення, яке, на жаль обклеюється, так як фіксуються тільки спеціальною клейкою стрічкою по рамці аксесуара. Виходячи з вищеописаної проблеми даний тип без повної клейової основи, має ряд недоліків:

 -  Наявність повітряних бульбашок між захистом і дисплеєм телефону, що погано позначається на чутливості і якості зображення.

 -  Не надійна фіксація на телефоні.

     Этот аксесуар від компанії Nano Optics виготовлений з якісного скла, що забезпечує чудовий рівень захисту. Це досить міцний матеріал, пошкодити який вкрай важко в простих умовах експлуатації смартфона. Фіксується захисне скло Samsung Galaxy S10e (G970F) UV (Жидкий клей) (4464) на рідкий клей UV, під назвою NANO WATER. Він застигає під світлом лампи, яка випромінює ультрафіолет. У зв'язку з відсутністю порожнечі між аксесуаром і екраном пристрою, спеціальному складу клею, чутливість сенсора не погіршується.

      Встановити самостійно легко, якщо слідувати інструкції:

 -  Необхідно видавити рідкий клей на екран пристрою, у вигляді трьох-чотирьох крапель, діаметром 12-15мм, на рівній відстані один від одного.

 -  Потім, видаливши захисну плівку, не поспішаючи покладіть скло на екран з клеєм.. Після цього почнеться процес витіснення повітря.

 -  Коли повітря вийде з-під скла, необхідно вирівняти аксесуар, щодо екрану. Піднесіть включену лампу до пристрою, кілька разів проведіть над захисним склом, протягом 1-2 хвилин.

Характеристики Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10e (G970F) UV (Рідкий клей) (4464)

Защитное стекло
Тип: 5D
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10e (G970F) UV (Рідкий клей) (4464)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, Galaxy, S10e, G970F, s, Nano, Optics, UV, Жидкий, клей