Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S8 UV Plus (Рідкий клей)

  • Виробник: Nano Optics
  • Артикул: 3520
  • Наявність: В наявності
  • 199.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S8 UV Plus (Рідкий клей)

      В даний час, на ринку мобільних гаджетів представлено значну кількість найменувань захисних скла без рамок. Залежно вибраного гаджета, користувач вирішує, який варіант для нього відповідний. Простий приклад, якщо у пристрої є закруглення по краю монітора, то класичне захисне скло не закриє його. Приблизно 2-3мм екрану залишаться без захисту. В даному випадку можна вибрати так зване 2, 5D Full Cover захисне рішення, яке, на жаль обклеюється, так як фіксуються тільки спеціальною клейкою стрічкою по рамці аксесуара. Виходячи з вищеописаної проблеми даний тип без повної клейової основи, має суттєві мінуси:

 -  Наявність повітряних бульбашок між захистом і сенсором телефону, що негативно позначається на чутливості і якості зображення.

 -  Слабка фіксація на гаджеті.

     Аксессуар від фірми Nano Optics виконаний з якісного матеріалу, який забезпечує відмінний відмінний захист. Це міцний матеріал, пошкодити який вкрай складно в звичайних умовах використання телефону. Фіксується захисне скло Samsung Galaxy S8 Plus UV (Жидкий клей) (4101) на рідкий клей UV, під назвою NANO WATER. Він застигає під лампою, яка випромінює ультрафіолет. Завдяки відсутності шару повітря між склом і сенсором смартфона, чутливість його не погіршується.

      Наклеїти самостійно дуже легко, якщо слідувати інструкції:

 -  Видавити клей на дисплей сенсорного девайса декількома краплями, діаметром 12-15мм.

 -  Розмістіть скло на екрані смартфона, попередньо видаливши з нього захисну плівку. Після цього почнеться процес витіснення повітря.

 -  Коли він повністю вийде, підрівняйте аксесуар щодо країв телефону. Помістіть пристрій під включену лампу з комплекту, на 1, 5-2 хвилини.

Характеристики Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S8 UV Plus (Рідкий клей)

Защитное стекло
Тип: 5D
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S8 UV Plus (Рідкий клей)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, Galaxy, S8, Plus, s, Nano, Optics, UV