Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone X/Xs BLACK Чорне

  • Виробник: BestSuit
  • Артикул: 3990
  • Наявність: Закінчився
  • 249.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone X/Xs BLACK Чорне

     Быстрое розвиток соціальних мереж, стрімке витіснення класичних засобів і способів комунікації мобільними пристроями, сприяє тому, що мобільний телефон став невід'ємною частиною повсякденного життя сучасної людини. Як наслідок, постає питання про те, як захистити ваш смартфон від інтенсивного використання. На щастя рішення є!. Відомий виробник аксесуарів BESTSUIT придумав інноваційне рішення - Flexible. Це гнучке, небъющееся захисне скло, яке є найкращим захистом смартфона на ринку.

     Стекло захисне (BESTSUIT Flexible) – це ефективне рішення для захисту дисплея від подряпин, сколів, тріщин і виготовлено з загартованого скла, що володіє досить високою міцністю, щоб захистити при падінні на асфальт або від побутових ударів. У той же час, воно (BESTSUIT Flexible) досить тонкий і практично непомітний на дисплеї. Воно не впливає на чутливість сенсора смартфона. Також, матеріал, з якого виготовлено скло, не спотворює картинку.

     Защитное скло — практичний у використанні аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану смартфона, збереже дисплей вашого смартфона в першому виді

      Якщо у вас немає великого досвіду в поклейці плівок та захисних стекл, і Ви задаетесть питанням - як поклеїти захисне скло?, не варто переживати! Даний продукт просто встановити самостійно. Необхідні для поклейки аксесуари йдуть в комплекті!.

Основні переваги захисного скла для Apple iPhone X/Xs BLACK Чёрное:

 - Просто поклеїти самостійно.

 - Прочное і гнучке.

 - Отличная клеюча основа.

 - Долгий термін експлуатації.  -  ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину екрану, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор по краю екрана.

Придбати гнучке захисне скло за кращою ціною в Одесі або по Україні можна оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone X/Xs BLACK Чорне

Защитное стекло
Тип: Гибкое
Толщина: 0,22
Края: Full Cover
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Apple iPhone X/Xs BLACK Чорне

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Apple, iPhone, X/Xs, s, BestSuit, BLACK