Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung A3 2017 A320

  • Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung A3 2017 A320
  • Виробник: BestSuit
  • Артикул: 1321
  • Наявність: В наявності
  • 70.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung A3 2017 A320

     Для оптимального захисту смартфона, під уникнення дорогого ремонту, необхідно изпользовать захисне скло.

     На даний момент на ринку представлений величезний вибір захисних рішень від різних виробників, це звичайні захисні плівки, силіконові плівки, акрилові або пластикові щільні плівки. Але, як показала практика, найкращим захистом є саме скло. Його основним завданням є поглинання енергії удару, і разссеивание її по всій поверхні екрана телефону. Розбиваючись, зберігає ваш смартфон. Адже заміна захисного аксесуара набагато дешевше ніж подальший ремонт пристрою.

     Стекло захисне (BESTSUIT Flexible) – це ефективне рішення для захисту сенсора від подряпин, тріщин, сколів та виготовлено із загартованого скла, що володіє досить високою міцністю, щоб захистити при падінні на асфальт або від побутових ударів. У той же час, воно тонке і практично непомітний на дисплеї. Воно не впливає на чутливість сенсора девайса. Також, матеріал, з якого виготовлено захисне скло, не впливає на передачу кольору.

     Защитное скло — практичний у використанні аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану телефону, збереже дисплею його первісний зовнішній вигляд.

     Главным преемуществом даного рішення можна вважати той факт, що питання про те, як поклеїти захисне скло на дисплей, легко вирішується самостійно в домашніх умовах.

Головні переваги захисного скла для Samsung A3 2017 A320:

 - Шикарное олеофобне покриття.

 - Великолепное якість матеріалів.

 - Длительный термін експлуатації.

 - Не псує зовнішній вигляд пристрою.  -  ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину екрану, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор непокритого екрану.

Для захисту вашого смартфона ви можете купити це захисне скло в Одесі за кращою ціною, замовивши доставку по всій Україні оформивши замовлення на нашому сайті, або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung A3 2017 A320

Защитное стекло
Тип: Гибкое
Толщина: 0,18
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung A3 2017 A320

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, A3, 2017