сне скло 5D для OnePlus 8 Pro UV (Рідкий клей)

  • сне скло 5D для OnePlus 8 Pro UV (Рідкий клей)
  • Виробник: Nano Optics
  • Артикул: 6033
  • Наявність: В наявності
  • 199.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор сне скло 5D для OnePlus 8 Pro UV (Рідкий клей)

В наші дні, на ринку мобільних гаджетів представлена велика кількість видів захисних скла без рамок. При виборі гаджета, власник вирішує, який варіант для нього відповідний. Приміром, якщо у гаджета є закруглення по краю монітора, то класичне захисне скло не покриє його. Близько 2-3мм дисплея залишаться без захисту. В даному випадку наклеїти так зване 2, 5D Full Cover захисне рішення, яке, на жаль обклеюється, так як фіксуються виключно спеціальним скотчем по рамці аксесуара. Виходячи з вищеописаної проблеми даний тип без повної клейової основи, має кілька недоліків:

 -  Наявність повітряних бульбашок між захистом і дисплеєм телефону, що погано позначається на чутливості і чіткості зображення.

 -  Не надійна фіксація на пристрої.

     Этот аксесуар від компанії Nano Optics виконаний з висококласного матеріалу, що забезпечує чудовий рівень захисту. Це міцний матеріал, пошкодити який, в звичайних умовах, складно. Фіксується захисне скло OnePlus 8 Pro UV (Жидкий клей) (6033) на рідкий клей UV, під назвою NANO WATER. Він застигає під лампою, яка випромінює ультрафіолет. Завдяки відсутності порожнечі між склом і сенсором пристрою, чутливість його не погіршується.

      Процес інсталяції досить-таки простий і складається з трьох основних етапів:

 -  Необхідно нанести рідкий клей на екран смартфона, у вигляді трьох-чотирьох крапель, діаметром 12-15мм, на рівній відстані один від одного.

 -  Потім, заздалегідь видаливши захисну плівку, акуратно покладіть скло на екран з клеєм.. Після цього почнеться процес витіснення повітря.

 -  Коли він вийде з-під скла, треба вирівняти аксесуар, щодо екрану. Піднесіть включену лампу до пристрою, кілька разів проведіть над захисним склом, протягом 1-2 хвилин.

Характеристики сне скло 5D для OnePlus 8 Pro UV (Рідкий клей)

Защитное стекло
Тип: 5D
Толщина: 0,18
Края: Full Cover
Покрытие: Олеофобное

Отзывы сне скло 5D для OnePlus 8 Pro UV (Рідкий клей)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, OnePlus, 8, Pro, s, Nano, Optics, UV, Жидкий, клей, ВанПлас, 8, Про