Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S20 UV Plus (Рідкий клей)

  • Виробник: Nano Optics
  • Артикул: 5717
  • Наявність: Закінчився
  • 249.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S20 UV Plus (Рідкий клей)

      В даний час, на ринку мобільних гаджетів представлена велика кількість видів захисних скла без рамок. Залежно вибраного телефону, користувач вирішує, який варіант для нього відповідний. Наприклад, якщо у гаджета є закруглення по краю екрана, то класичне захисне скло не покриє його. Близько 2-3мм монітора залишаться без захисту. У цьому варіанті наклеїти так зване 2, 5D Full Cover захисне рішення, яке, на жаль обклеюється, так як фіксуються тільки спеціальною клейкою стрічкою по рамці аксесуара. Так як даний тип без повної клейової основи, має суттєві мінуси:

 -  Наявність повітряних бульбашок між захистом і дисплеєм телефону, що погано позначається на чутливості і ясності зображення.

 -  Слабка фіксація на пристрої.

     Он від компанії Nano Optics виконаний з якісного скла, яке забезпечує хороший рівень захисту. Це досить міцний матеріал, пошкодити який, в звичайних умовах, складно. Фіксується захисне скло Samsung Galaxy S20 Plus UV (Жидкий клей) на рідкий клей UV, під назвою NANO WATER. Він застигає під лампою, яка випромінює ультрафіолет. Завдяки відсутності порожнечі між захисним склом і сенсором пристрою, чутливість його не погіршується.

      Наклеїти самостійно дуже просто, якщо слідувати інструкції:

 -  Нанесіть UV клей, розділивши його на 3-4 краплі, діаметром 12-15мм.

 -  Потім, видаливши захисну плівку, не поспішаючи покладіть скло на екран з клеєм.. Почнеться процес витіснення повітря.

 -  Коли повітря вийде з-під скла, необхідно вирівняти аксесуар, щодо екрану. Помістіть пристрій під включену лампу з комплекту, на 1, 5-2 хвилини.

Характеристики Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S20 UV Plus (Рідкий клей)

Защитное стекло
Тип: 5D
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S20 UV Plus (Рідкий клей)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, Galaxy, S20, Plus, s, Nano, Optics, UV