Захисна гідрогелева плівка Blade Screen Protection Basic

  • Виробник: Blade
  • Артикул: 6247
  • Наявність: В наявності
  • 249.00 ₴

Доступні опції

- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисна гідрогелева плівка Blade Screen Protection Basic




Гідрогелева плівка Blade Screen Protection Basic


    Всім власникам смартфонів, телефонів, бажаючим надовго зберегти цілісність екранів і корпусів, рекомендуємо купити якісну гідрогелевий плівку виробництва BLADE. Ця високотехнологічна захисна плівка розробляється з урахуванням особливостей смартфон, вироблених на сьогоднішній день.


    Плівка випускається в 3-х варіантах: PRO, BASIC, LITE. У виконанні BASIC гідрогель-плівка має товщину 0,14 мм. Гідрогелева плівка в версії BASIC не підходить для телефонів з дисплеями типу EDGE, на відміну від плівки в версії PRO, якій вдається за рахунок великої кількості клею міцно триматися за вигнуті екрани.

    

    Захист екрану за допомогою такої плівки BASIC, що володіє високою міцністю, еластичністю і низькою ціною, є найбільш актуальною пропозицією, адже повністю зберігається працездатність сенсора, вбудованого в екран, що не завжди є стандартним плівкам. При цьому плівка може відновлюватися протягом доби після появи подряпини.    


    Вже згадана плівка BLADE BASIC підходить для смартфонів, що мають діагональ екран до 11 дюймів. Правда, з її допомогою краще не захищати задні стінки корпусів телефонів, що можна зробити за допомогою версії LITE. Варто відзначити, що при її виробництві повністю враховуються всі датчики і вирізи на екрані.


    Купуючи перевірену гідрогель-плівку BLADE версії BASIC, можна забезпечити захист екрану майже будь-якого сучасного електронного гаджета, адже в базі друкувального плоттера знаходиться повна база актуальних на сьогодні моделей.



Инструкцию по самоcтоятельной установки плёнки и подробную информацию можно получить в данной статье.




Отзывы Захисна гідрогелева плівка Blade Screen Protection Basic

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Hydrogel, Blade, Screen, Protection, Pro, s, Blade, Pro, Защитная, гидрогелевая, пленка