Захисне скло для Meizu M3 Note

  • Захисне скло для Meizu M3 Note
  • Виробник: Blumix
  • Артикул: 56
  • Наявність: В наявності
  • 59.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло для Meizu M3 Note

     Использование вашого телефону передбачає досить погіршення його зовнішнього вигляду. Це відбувається з-за того, що в процесі експлуатації йому доводиться багаторазово піддаватися впливу ударів, зіткнень з іншими предметами.

     На даний момент на ринку мобільних аксесуарів представлено величезний вибір захисних рішень від різних виробників, це прості захисні плівки, силіконові плівки, акрилові або пластикові гнучкі плівки. Але, як показала практика, найкращим захистом є саме скло. Його основним завданням є поглинання енергії удару, і розсіювання її по всій поверхні екрану девайса. Розбиваючись, даний вид захисту зберігає ваш смартфон. Адже заміна цього аксесуара у багато разів дешевше ніж подальший ремонт пристрою.

     Данное скло для Meizu M3 Note – це ефективне рішення для захисту дисплея від тріщин, сколів, подряпин і виготовлено з загартованого скла, що володіє досить високою міцністю, щоб захистити дисплей телефону при падінні. Скло володіє оптимальною товщиною, для максимального захисту. Воно не впливає на чутливість сенсора пристрою. Також, матеріал, з якого виготовлено скло, не впливає на передачу кольору.

     Защитное скло — це якісний аксесуар, який допоможе уникнути заміни екрану смартфона, збереже дисплей вашого смартфона в першому виді

      Якщо у вас немає досвіду в поклейці плівок та захисних стекл, не варто переживати! Даний продукт досить просто поклеїти самостійно. Необхідні для поклейки аксесуари йдуть в комплекті!.

Головні переваги захисного скла для Meizu M3 Note:

 - Шикарное олеофобне покриття.

 - Великолепное якість матеріалів.

 -  Не спотворює перенесення кольорів.

ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину дисплея, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор по краю екрана.

Купити захисне скло можна оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Захисне скло для Meizu M3 Note

Защитное стекло
Тип: Закалённое стекло
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло для Meizu M3 Note

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Защитное, стекло, Meizu, M3, Note