Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung Galaxy S7 (2776)

  • Виробник: BestSuit
  • Артикул: 2776
  • Наявність: В наявності
  • 70.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung Galaxy S7 (2776)

     Быстрое розвиток соціальних мереж, стрімке витіснення класичних засобів і способів комунікації мобільними пристроями, сприяє тому, що мобільний телефон став невід'ємною частиною повсякденного життя сучасної людини. Як наслідок, гостро постає питання про те, як захистити ваш телефон від інтенсивного використання. Рішення даної проблеми існує. Це гнучке захисне скло від виробника BESTSUIT Flexible, яке є ідеальної захистом екрану смартфона.

     Данное скло (BESTSUIT Flexible) – це відмінне рішення для захисту дисплея від сколів, подряпин, тріщин і виготовлено з загартованого скла, достатньо міцне, щоб захистити сенсор девайса при падінні. У той же час, воно (BESTSUIT Flexible) тонке і практично непомітний на дисплеї. Воно абсолютно не впливає на чутливість сенсора смартфона. Також, матеріал, з якого виготовлено захисне скло, не впливає на передачу кольору.

     Защитное скло — це якісний аксесуар, який допоможе уникнути дорогої процедури заміни екрану телефону, збереже дисплей вашого смартфона в першому виді

      Як поклеїти це захисне скло? Легко! Його можна поклеїти не володіючи досвідом, використовуючи серветки, які є в комплекті.

Головні переваги захисного скла для Samsung Galaxy S7 (2776):

 - Отличное олеофобне покриття.

 - Прочное і гнучке.

 - Длительный термін використання.

 - Не псує зовнішній вигляд пристрою.  -  ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину екрану, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор непокритого екрану.

Для захисту вашого телефону ви можете купити це захисне скло в Одесі за кращою ціною, замовивши доставку по всій Україні оформивши замовлення на нашому сайті, або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung Galaxy S7 (2776)

Защитное стекло
Тип: Гибкое
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Гнучке захисне скло BestSuit Flexible для Samsung Galaxy S7 (2776)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, Galaxy, S7, s, BestSuit, Flexible