Захисне скло Huawei Y3 2017

  • Виробник: BestSuit
  • Артикул: 1703
  • Наявність: В наявності
  • 70.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло Huawei Y3 2017

     Бурное розвиток соціальних мереж, стрімке витіснення класичних засобів і способів комунікації мобільними пристроями, сприяє тому, що мобільний телефон став невід'ємною частиною повсякденного життя сучасної людини. Як наслідок, постає питання про те, як захистити ваш телефон від постійного використання. На щастя рішення є!. Відомий виробник аксесуарів BESTSUIT придумав інноваційне рішення - Flexible. Це гнучке, небъющееся скло, яке є найкращим захистом смартфона на ринку.

     Стекло захисне (BESTSUIT Flexible) – це ефективне рішення для захисту екрана від відколів, тріщин, подряпин і виготовлено з загартованого скла, що володіє досить високою міцністю, щоб захистити екран девайса при падінні. У той же час, воно (BESTSUIT Flexible) досить тонке і невидиме на екрані. Воно не впливає на чутливість сенсора девайса. Також, матеріал, з якого виготовлено скло, не спотворює картинку.

     

      Як поклеїти дане захисне скло? Легко! Його можна поклеїти не володіючи досвідом, використовуючи якісні серветки, якими комплектуються Flexible .

Головні переваги захисного скла для Huawei Y3 2017:

 - Легко встановити самостійно.

 - Безапасное для вашого здоров'я!

 - Не спотворює перенесення кольорів.

 - Долгий термін експлуатації.  -  ВАЖНО! Захисне скло покриває тільки рівну частину екрану, без урахування закруглених країв! У зв'язку з чим, буде невеликий зазор непокритого екрану.

Купити дане гнучке захисне скло за кращою ціною в Одесі або по Україні можна оформивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефонами: (050)22-070-88, (073)02-070-88.

Характеристики Захисне скло Huawei Y3 2017

Защитное стекло
Тип: Гибкое
Толщина: 0,18
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло Huawei Y3 2017

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Flexible, Huawei, Y3, 2017