Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10 UV Plus (Рідкий клей)

  • Виробник: Nano Optics
  • Артикул: 4075
  • Наявність: Закінчився
  • 240.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10 UV Plus (Рідкий клей)

      Сьогодні, на ринку мобільних аксесуарів представлена величезна кількість видів захисних скла без рамок. Залежно вибраного телефону, власник вирішує, який варіант для нього відповідний. Простий приклад, якщо у аксесуара є закруглення по краю екрана, то просте захисне скло не закриє його. Приблизно 2-3мм екрану залишаться без захисту. В даному випадку можна вибрати так зване 2, 5D Full Cover захисне рішення, яке, на жаль обклеюється, так як фіксуються тільки спеціальним скотчем по рамці аксесуара. Виходячи з вищеописаної проблеми такий спосіб без повної клейової основи, має ряд недоліків:

 -  Наявність повітряних бульбашок між захистом і дисплеєм телефону, що негативно позначається на чутливості і якості зображення.

 -  Не надійна фіксація на пристрої.

     Рассматриваемый аксесуар від компанії Nano Optics виготовлений з якісного скла, що забезпечує чудовий рівень захисту. Це міцний матеріал, пошкодити який, в звичайних умовах, складно. Захисне скло Samsung Galaxy S10 Plus UV (Жидкий клей) (4075) клеїться на рідкий клей UV. Застигає він під UV лампою, яка випромінює ультрафіолетове випромінювання. Завдяки відсутності повітряного прошарку між захисним склом і сенсором смартфона, чутливість його не погіршується.

      Встановити самостійно просто, якщо слідувати інструкції:

 -  Нанесіть UV клей, розділивши його на 3-4 краплі, діаметром 12-15мм.

 -  Потім, заздалегідь видаливши захисну плівку, акуратно опустіть скло на екран з клеєм.. Після цього почнеться процес витіснення повітря клеючим засобом.

 -  Коли повітря вийде з-під скла, необхідно вирівняти аксесуар, щодо екрану. Піднесіть включену лампу до пристрою, кілька разів проведіть над захисним склом, протягом 1-2 хвилин.

Характеристики Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10 UV Plus (Рідкий клей)

Защитное стекло
Тип: 5D
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S10 UV Plus (Рідкий клей)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, Galaxy, S10, Plus, s, Nano, Optics, UV, Жидкий, клей