Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S7 Edge UV (Рідкий клей)

  • Виробник: Nano Optics
  • Артикул: 4030
  • Наявність: Закінчився
  • 149.00 ₴
- +

Способ доставки и сроки

    Самовивіз з магазину

Уточняем...

    Відправимо "Нова Пошта"

Уточняем...

    Відправимо "УкрПошта"

Уточняем...

Спосіб оплати

    Готівкою при отриманні

    Visa / Mastercard

Обмін / Повернення

   Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"


Обзор Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S7 Edge UV (Рідкий клей)

      В наші дні, на ринку мобільних пристроїв представлено значну кількість моделей захисних скла без рамок. Залежно вибраного телефону, власник вирішує, який варіант для нього відповідний. Приміром, якщо у аксесуара є закруглення по краю монітора, то просте захисне скло не закриє його. Приблизно 2-3мм дисплея залишаться без захисту. В такому виконанні можна вибрати так зване 2, 5D Full Cover захисне рішення, яке, в підсумку обклеюється, так як фіксуються виключно спеціальною клейкою стрічкою по рамці аксесуара. Виходячи з вищеописаної проблеми такий спосіб без повної клейової основи, має ряд недоліків:

 -  Наявність повітряних бульбашок між захистом і сенсором телефону, що негативно позначається на чутливості і чіткості зображення.

 -  Слабка фіксація на телефоні.

     Данный продукт від компанії Nano Optics виконаний з відмінного скла, яке забезпечує хороший рівень захисту. Це міцний матеріал, пошкодити який вкрай складно в простих умовах використання смартфона. Фіксується захисне скло Samsung Galaxy S7 Edge UV (Жидкий клей) (4030) на рідкий клей UV, під назвою NANO WATER. Він застигає під світлом лампи, яка випромінює ультрафіолет. Завдяки відсутності шару повітря між склом і сенсором смартфона, чутливість його не змінюється.

      Процес фіксації досить-таки простий і складається з трьох основних етапів:

 -  Видавити клей на екран девайса декількома краплями, діаметром 12-15мм.

 -  Потім, заздалегідь видаливши захисну плівку, не поспішаючи покладіть скло на екран з клеєм.. Почнеться процес витіснення повітря.

 -  Коли він вийде з-під скла, треба вирівняти аксесуар, щодо екрану. Піднесіть включену лампу до пристрою, кілька разів проведіть над захисним склом, протягом 1-2 хвилин.

Характеристики Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S7 Edge UV (Рідкий клей)

Защитное стекло
Тип: 0,22
Толщина: 0,22
Покрытие: Олеофобное

Отзывы Захисне скло 5D для Samsung Galaxy S7 Edge UV (Рідкий клей)

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
Captcha

Теги: Glass, Samsung, Galaxy, S7, Edge, s, Nano, Optics, UV, Жидкий, клей